Monday, January 18, 2016

Tere!

Annan teada, et sellest reedest alustab EKA Õpilaskadeemia, mis annab noortele võimaluse tutvuda erinevate EKA erialadega. EKA Õpilasakadeemia programm sisustatakse stuudiote, ettevõtete ja muuseumite külastuste, loengute, filmide või praktiliste töötubadega, läbiviijateks EKA õppejõud, tudengid ja vilistlased. Kõik tegevused on osalejatele tasuta. 


Jaanuaris on EKA Õpilasakadeemia raames toimumas järgmised üritused:

Disainiteaduskond:
15. jaanuar kl 15.00-17.00 Keraamika osakonna savitreimise võistlused, võimalik proovida ka ise savitreimist, tutvumine keraamika osakonna ruumidega. Juhendajaks keraamika osakonna juhataja Urmas Puhkan.
Kogunemine kl 15.00 Estonia pst 7/Teatri väljak 1, ruumi 216 ees.


23. jaanuar kl 12.00-13.30 Ehte- ja sepakunsti osakonna näituse “Õhurõhk”külastamine Disaini- ja Arhitektuurigaleriis. Giidiks ehte- ja sepakunsti osakonna dotsent Nils Hint.
Näitusel käsitletakse hetkel aktuaalseid lennundusega seotud küsimusi. Eksponeeritud objektid ja installatsioonid on valminud koostöös sepakunsti ja tootedisaini tudengite vahel. Projekti üheks eesmärgiks on tuua kokku erineva taustaga loojad ning soodustada osakondade vahelist koostööd.
Kogunemine kl 12.00 Disaini- ja Arhitektuurigaleriis Pärnu mnt 6 

Arhitektuuriteaduskond:
30. jaanuar – kl 11.00-14.00 Giidiga “Ekspeditsioon Wunderlich: 11 sisearhitekti” näitusekülastus Eesti Arhitektuurimuuseumis, vestlusring ühe näitusel osaleva sisearhitektiga ja praktiline sisearhitektuuri töötuba. Läbiviijaks Arhitektuurikooli juhataja ja õpetaja Kaire Nõmm. 
Külastajaid ootab muuseumi keldrisaalis ebaharilik keskkond, mille märksõnadeks on pimedus, valgus, soojus, külmus, heli ja vaikus – ruumi loomise baasmaardla.
Kogunemine kl 11.00 Eesti Arhitektuurimuuseumi (Rotermanni Soolaladu) fuajees, Ahtri 2


Vaata ülejäänud programmi siit: http://www.artun.ee/sisseastumine/eka-opilasakadeemia/

Heade soovidega,


Olivia Verev

Turundusspetsialist
Eesti Kunstiakadeemia


No comments:

Post a Comment